Breaking News

Edicioni Informativ, 20 Qershor 2022, Ora 15:00 – Top Channel Albania – News – Lajme

Edicioni Informativ, 20 Qershor 2022, Ora 15:00 – Top Channel Albania – News – Lajme

Edicioni Informativ, 20 Qershor 2022, Ora 15:00 – Top Channel Albania – News – Lajme


Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#EdicioniInformativ#News#TopChannel

Originally published at https://www.youtube.com/watch?v=EtojbPv74SM

Entertainment News - originally published at Entertainment News -